Cihazlar ve Aksesuarlar
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
3 portions
Malzemeler
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1936 mg
Protein
29 g
Kalori
1703 kJ /
407 kcal
Yağ
16 g
Lif
7 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 dk
Spaghetti Carbonara
40 dk
Oysters with Lime Granita
15 dk
Quick Beef Pho
45 dk
Mushroom Fettuccini
40 dk
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Tropical Cashew Rice
1sa 45 dk
Shrimp and Crab Stack
25 dk
Pozole Blanco
1sa 40 dk
Mango Blackberry Spritzer
2sa 5 dk
Squid Ink Pasta
1sa
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1sa