Cihazlar ve Aksesuarlar
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
3 portions
Malzemeler
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1936 mg
Protein
29 g
Kalori
1703 kJ /
407 kcal
Yağ
16 g
Lif
7 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
40 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sicilian Shrimp Salad
30 dk
Crown Roast of Lamb
1sa 40 dk
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 dk
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Clams in White Wine with Cilantro
25 dk
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 dk
Egg Drop Soup
45 dk
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1sa
Cioppino
55 dk
Shrimp Sauté
25 dk
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 dk
Lobster Bisque
1sa 50 dk