
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fruchteinlage (am Vortag zubereiten)
- 1 Päckchen Gelatine, gemahlen
-
500
g Himbeeren, frisch
veya 500 g Himbeeren, gefroren aufgetaut (siehe Tipp) - 50 g Zucker
Wunderkuchen (am Vortag zubereiten)
- 250 g Buttermilch Zimmertemperatur
- 250 g Sonnenblumenöl neutral
- 100 g Mandeln, ungeschält
- 350 g Weizenmehl, glatt Type 480
- 15 g Backpulver
- 5 Eier (Größe M) Zimmertemperatur
- 250 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
Französische Buttercreme (vor dem Zusammensetzen der Torte zubereiten)
- 5 Eier (Größe M)
- 170 g Zucker
- 370 g Butter in Stücken
- 25 g Vanillezucker
- 60 g Staubzucker
Torte fertigstellen und dekorieren
- 300 g Fondant weiß
- Maisstärke zum Ausrollen
- Fondant verschiedene Farben für die Dekoration (siehe Tipps)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 635 kcal / 2659 kJ
- Protein
- 9 g
- Yağ
- 43 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Lif
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Sodyum
- 196 mg