Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti (2-3 cm)
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 10 uova di quaglia
- burro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- insalata fresca, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 24.7 g
- Yağ
- 19.9 g
Alternatif tarifler
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Rollè di radicchio
50min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Cotechino alla Wellington
6h
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min