Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 315 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- 120 g fresh milk
- 1 tsp dried yeast powder
- 1 egg (55 g), room temperature
- 40 g unsalted butter, softened at room temperature
- 50 g caster sugar
- 250 g water
Filling
- 55 g butter, softened at room temperature
- 90 g brown sugar
- 10 g ground cinnamon
- plain flour, for dusting
-
115
g thickened cream
veya 115 g whipping cream
Frosting
- 45 g cream cheese, softened
- 20 g butter, softened at room temperature
- ¼ tsp vanilla extract
- 60 g icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 100 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hazelnut chocolate brioche
2h
Tangzhong Milk Bread
2h 35 min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Killer Toast
2h
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15 min
Waffles
25 min
Japanese Cheese Tarts
1j 55 menit
Super Soft Butter And Milk Buns
2u. 40min
Brownies Cookies
40min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50 min
Soft Sweet Buns
1h 10min