Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 350 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de salsa picada
- ½ c. chá de sal
- 200 g molho de tomate
- 300 g atum em lata escorrido
- 250 g salmão fumado
- 200 g crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 553 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de Nápoles
50min
Piza Margarita
1h 45min
Piza de atum
1hod. 30min
Piza de restos
4 Std. 40 Min
Piza picante
1h 20min
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
15min
Piza rápida de peperoni
1h
Piza a metro
1hod. 10min
Piza 4 estações
1h
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza de salmão fumado e agrião
1hod. 30min
Piza afrodisíaca
1h