Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 400 g de lait entier
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
Le coulis de mangue
- 1 mangue bien mûre, coupée en morceaux (350 g de chair env.)
- 25 g de jus de citron vert (½ citron)
- 20 g d'eau
- 10 g de sucre glace maison (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1552 kJ / 372 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min
Tarte au citron destructurée
20min
Tarte au citron destructurée
20min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Coulis de fruits
10 Min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min