Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salat
- 200 g Randen, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 gelbe Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 1 Apfel (z.B. Boskoop), in Stücken (3 cm)
- 40 g rote Zwiebeln, halbiert
- 25 g Aceto balsamico bianco
- 30 g Sonnenblumenöl
- ¼ TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
Fisch
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL Senfkörner
-
3
Saiblingfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert
veya 3 Forellenfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert - ½ TL Salz
Zitronenöl
- 3 EL Olivenöl
- 40 g Microgreens (Gemüsekeimlinge)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 863.1 kJ / 206 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Karotten-Rohkost
5 dk
Kürbissuppe
35 min
Rhabarber-Glace
36 Std. 25 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 dk
Kartoffelsuppe
1h
Gemüsesuppe
25 min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 min
Rohkostsalat
10 dk
Randen-Suppe
45 min
Sellerie-Apfel-Salat
10 dk
Sellerie-Apfel-Suppe
30 dk
Apfelrotkohl
1h 10min