Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salat
- 200 g Randen, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 gelbe Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 1 Apfel (z.B. Boskoop), in Stücken (3 cm)
- 40 g rote Zwiebeln, halbiert
- 25 g Aceto balsamico bianco
- 30 g Sonnenblumenöl
- ¼ TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
Fisch
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL Senfkörner
-
3
Saiblingfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert
veya 3 Forellenfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert - ½ TL Salz
Zitronenöl
- 3 EL Olivenöl
- 40 g Microgreens (Gemüsekeimlinge)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 863.1 kJ / 206 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsesuppe
25min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Rohkostsalat
10min
Sellerie-Apfel-Salat
10min
Rhabarber-Glace
36h 25 min
Veganes Sylter Salatdressing
1h 15min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Apfel-Karotten-Rohkost
5min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40min
Bohnensalat mit Speck
40min