Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego, tylko liście, łodyżki zachować
- 80 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 80 g białego octu winnego
- 180 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2594.7 kJ / 619.7 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 34.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 424 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sos śmietanowo-porowy
30min
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10 min
Sos choron
20 min
Sos serowy roquefort
20 min
Szczupak w cieście piwnym z sosem duńskim
35min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Sos soubise
30min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1h 15min
Sos berneński
15min
Beszamel – 600 ml
15min