Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego, tylko liście, łodyżki zachować
- 80 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 80 g białego octu winnego
- 180 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2594.7 kJ / 619.7 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 34.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 424 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sos śmietanowo-porowy
30 Min
Sos holenderski
15min
Sos soubise
30 Min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Beszamel – 600 ml
15min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2h
Sos berneński
15min
Sos choron
20 Min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Trifle truskawkowe z kremem mascarpone
50 Min
Beszamel – 1100 ml
15min
Zupa krem kalafiorowa z fenkułem i szafranem
40 Min