Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mini-Strudel
-
50
g Sultaninen
veya 50 g Rosinen - 50 g Federweißer
- 50 g Butter, in Stücken
- 250 g Quark, 40% Fett
- 50 g Mandeln, gehackt
- 1 Ei
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Birnen, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1 Pck. Strudelteigblätter, aus dem Kühlregal (z. B. von Tante Fanny)
Federweißer-Schaum
- 120 g Zucker
- 30 g Mandellikör (z. B. Amaretto)
- 90 g Federweißer (siehe Tipp)
- 4 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenstrudel
2h 10min
Chai-Latte-Parfait
15u. 20min
Vanille-Safran-Sauce
15 Min
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Pilzcremesuppe mit Schinken-Semmelknödeln
1 Std. 10 Min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2 Std. 30 Min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Pfirsich-Biskuitrolle
2h 10min
Brandteig-Küchlein mit Früchten
1 Std. 15 Min
Zimt-Biskuit-Rolle
45min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 Std. 30 Min