Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nektarinenkompott
- 300 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 10 g Kandiszucker, braun
- 50 g Wasser
Nektarinen-Holunder-Eis
- 40 g Zucker
- 150 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 30 g Holunderbeersaft
- 1 TL Holunderblütensirup (siehe Tipp)
- 100 g Sahne
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bruschette mit Melonen-Chutney und Mett
1u. 10min
Italienischer Brunch
1 godz. 30 min
Gedämpfte Zimt-Äpfel mit Vanille-Sabayon
20 Min
Schoko-Karamell-Millefeuille
3h 50min
Cranberry-Holunder-Punsch
30 Min
Schokokuchen mit Bananeneis
11 godz.
Kokosnuss-Vanille-Sorbet
10 min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Kiba-Eis
10 min
Blaubeer-Eis-Schaum
10 min
Erdbeer-Basilikum-Eis
10 min
Mango-Maracuja-Sorbet
15 Min