
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte halbiert
- 50 g Balsamico, hell
- 70 g Öl
- ½ TL Senf
- 2 TL Zucker
- 3 - 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Walnusshälften
- 300 g Emmentaler in Stücken (ca. 2 cm)
- 200 g Gouda in Stücken
- 200 g Trauben, hell, kernlos halbiert
- 200 g Trauben, rot, kernlos halbiert
- 3 Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 595 kcal / 2491 kJ
- Protein
- 23 g
- Yağ
- 47 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Lif
- 2.3 g