Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta de almendra
- 50 g de azúcar glas
- 60 g de almendra molida
- 10 g de clara de huevo
Stollen
- 200 g de pasas sin semillas
- 40 g de ron
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- ¼ de cucharadita de cardamomo molido
- 40 g de levadura prensada fresca
- 120 g de leche entera, a temperatura ambiente
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 50 g de naranja confitada en trozos
- 70 g de chocolate con leche en trozos pequeños
- 80 g de mantequilla fundida
- 50 g de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 41.4 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 28.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stollen
2sa
Mierensinas
1h 10min
Brioche
8 Std.
Masa sablé
1sa 50 dk
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Focaccia dulce de avellanas
2 Std. 45 Min
Cake especiado de Navidad
3h 50 min
Galletas damero
1 godz. 5 min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1sa
Caracolas de canela
2sa
Pan básico
3h 45min