Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bolo
- 100 g amêndoa s/ pele
- 50 g amêndoa c/ pele
- 500 g figos secos
- 2 limões (casca, só a parte amarela)
- 80 g açúcar
- 10 g canela em pó
- 15 g erva-doce
-
50
g cacau em pó
veya 50 g chocolate em pó - 50 g aguardente
-
Azeite q.b. p/ untar
veya Óleo q.b. p/ untar
Cobertura
- 25 g água
- 100 g açúcar
- 50 g cacau em pó
- Amêndoa s/ pele q.b. p/ decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1126.5 kJ / 269.2 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 8.6 g
- Sodyum
- 7.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo de canela
40 λεπτ.
Salada de cenoura ralada - TM6
10 Min
Molho de pimentos vermelhos "à la Ajvar”
55min
Moscow mule
1h
Dal agridoce
3h 30min
Panetone de cranberry e chocolate
5 godz. 25 min
Arroz primavera integral
1h
Menu: Cuscuz com alperce, avelã, queijo feta e legumes; Creme de quark Stracciatella
Değerlendirme yok
Folar do Algarve
4 Std.
Ovos-moles
1h
Bolo de frutos secos do Algarve
1h 10min
Tarte tatin de marmelos
1h 20 phút