Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b. p/ untar
- 330 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha, mais q.b. p/ untar
- 100 g farinha de alfarroba
-
50
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 57 g
Alternatif tarifler
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3 godz. 15 min
Pão de iogurte
50 min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão norueguês
55 Min
Pão de forma integral
2 Std.
Pão de fruta
2hod. 55min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min