Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b. p/ untar
- 330 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha, mais q.b. p/ untar
- 100 g farinha de alfarroba
-
50
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 57 g
Alternatif tarifler
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55 min
Pão de forma integral
2h
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15min
Bolachas de cereais e maçã
50min
Pão norueguês
55min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de iogurte
50min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão da terra
1 godz. 35 min
Pão de centeio e aveia
1h 30min