Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 100 g amêndoa s/ pele
- 290 g água
- 250 g batata-doce cortada em pedaços pequenos
- 200 g açúcar amarelo
- 1 c. sopa de canela em pó
Massa
- 80 g manteiga
- 80 g banha
- 150 g sumo de laranja
- 1 pitada de sal
- 500 g farinha
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Açúcar q.b. p/ envolver
- Canela em pó q.b. p/ envolver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 831 kJ / 198.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 27.9 g
- Yağ
- 8.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 16.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de lingueirão e batata-doce
2 godz. 55 min
Folar de Olhão
4h 30min
Biscoitos fritos
1h 10 min
Ensopado de Borrego
3h
Tomatada de ovos
35min
Xarém do caldo da caldeirada
30 min
Broas
40min
Migas de batata à alentejana
45min
Coscorões
2 godz. 30 min
Sopa de entulho
1 godz. 30 min
Xarém de conquilhas
3h
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min