sous-vide慢煮牛肝菌

sous-vide慢煮牛肝菌

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 1500 克
  • 新鲜牛肝菌 一起二或一切四
    200 克
  • 1 小撮
  • 无盐黄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 6 mg
Protein 3.2 g
Kalori 391.5 kJ / 93.5 kcal
Yağ 8.5 g
Doymuş Yağ 5.2 g
Karbonhidrat 0 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...