Cihazlar ve Aksesuarlar
sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
4 人份
Malzemeler
-
水1800 克
-
鳕鱼排 大约4块,每块200克,2.5厘米厚800 克
-
盐5 小撮
-
黑胡椒粉5 小撮
-
特级初榨橄榄油20 克
-
姜 切薄片20 克
-
西兰花, 切小朵350 克
-
红葱头30 克
-
特级初榨橄榄油 装饰用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
832.7 mg
Protein
41.2 g
Kalori
2099.7 kJ /
501.5 kcal
Yağ
27 g
Lif
3.5 g
Doymuş Yağ
5.2 g
Karbonhidrat
23.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
sous-vide慢煮
10 Tarif
Çin
Çin
慢煮美味
30 Tarif
Çin
Çin