Cihazlar ve Aksesuarlar
雞肉高湯醬
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
去骨去皮雞腿肉 去筋,切塊(約3公分)300 克
-
綜合淡色蔬菜 (如:西洋芹、洋蔥、蒜頭、青蒜),切塊200 克
-
新鮮綜合香草 (如:迷迭香、百里香、巴西利),只取葉子4 枝
-
粗鹽150 克
-
白酒100 克
-
乾月桂葉1 片
-
丁香1 粒
-
½ 茶匙 胡荽粉, (香菜籽粉)胡荽籽 (香菜籽)5 粒
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
14.5 g
Kalori
678.5 kJ /
162.3 kcal
Yağ
8.8 g
Lif
1.5 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan
美善品美味秘密
157 Tarif
Tayvan
Tayvan