Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g carne de vitela
- 50 g peito de frango
- 50 g lombo de pescada
- 800 g legumes variados (cenoura, nabo, batata, feijão-verde, curgete, etc.) cortados em pedaços
- 450 g água
- ½ c. chá de sal (isteğe bağlı)
- 30 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grama
- Kalori
- 595.7 kJ / 142.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 15.4 g
- Yağ
- 5.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 69.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 min
Puré de legumes com carne
40min
Puré de pera e banana
5 min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45 min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
Puré de peixe e legumes
35min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 min
Puré de fruta
15min
Puré de legumes e carne
40min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 min
O 1º puré de carne
30 min