Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g carne de vitela
- 50 g peito de frango
- 50 g lombo de pescada
- 800 g legumes variados (cenoura, nabo, batata, feijão-verde, curgete, etc.) cortados em pedaços
- 450 g água
- ½ c. chá de sal (isteğe bağlı)
- 30 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grama
- Kalori
- 595.7 kJ / 142.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 15.4 g
- Yağ
- 5.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 69.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de peixe e legumes
35 Min
Puré de pera e banana
5 Min
Puré de legumes e carne
40 λεπτ.
Puré de carne e espinafres
30 Min
O 1º puré de pescada
30 Min
O 1º puré de carne
30 Min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
Puré de fruta
15min
Puré de cenoura e batata
30 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
Puré de legumes com carne
40 λεπτ.
Creme de legumes
35 Min