Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g carne de vitela
- 50 g peito de frango
- 50 g lombo de pescada
- 800 g legumes variados (cenoura, nabo, batata, feijão-verde, curgete, etc.) cortados em pedaços
- 450 g água
- ½ c. chá de sal (isteğe bağlı)
- 30 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grama
- Kalori
- 595.7 kJ / 142.4 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 15.4 g
- Yağ
- 5.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 69.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de fruta
15min
Puré de carne e espinafres
30min
Puré de pera e banana
5min
Creme de legumes
35min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
Puré de legumes com carne
40min
Puré de cenoura e batata
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Puré de legumes e carne
40min
Boiões da semana
45min
O 1º puré de carne
30min
Puré de peixe e legumes
35min