Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
veya 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 973 kJ / 234 kcal
- Protein
- 24.36 g
- Karbonhidrat
- 7.48 g
- Yağ
- 10.28 g
Alternatif tarifler
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Vinagreta de pimientos
5min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9ωρ. 15 λεπτ.
Bonito a la riojana
50 min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Crema de andaricas
50 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Marmitako
40min