Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Karbonhidrat
- 1.28 g
- Yağ
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de pescado
55min
Claras montadas
5 Min
Salsa bearnesa
15p
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Roux
10min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Bechamel
15p
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15p
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Caldo base
55min