sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋

sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份

Malzemeler

  • 橄榄油 刷油用
  • 鸡蛋(约53-63克)
    4 颗
  • 绿芦笋 去皮,切约14厘米长
    150 克
  • 橄榄油
    2 汤匙
  • 蒜头 切碎
    2 瓣
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1600 克
  • 鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)
    30 克
  • 调味用
  • 黑胡椒粉 调味用
  • 橄榄油 调味用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 81 mg
Protein 7 g
Kalori 550 kJ / 132 kcal
Yağ 10 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...