Cihazlar ve Aksesuarlar
百花齐放酿豆腐
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
3 人份
Malzemeler
-
嫩豆腐600 克
-
虾仁 用厨用纸巾吸干水分60 克
-
肉碎50 克
-
盐¼ 茶匙
-
马蹄(荸荠) 切粒2 粒
-
蛋白10 克
-
木薯粉2 茶匙
-
水 蒸煮用600 克
-
食油1 汤匙
-
蚝油1 汤匙
-
酱青1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
黑酱油¼ 茶匙
-
鸡肉高汤50 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
17.5 g
Kalori
1149 kJ /
274 kcal
Yağ
15.8 g
Lif
2.9 g
Karbonhidrat
15.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
如意吉祥贺新春
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası