慢炖印度黑豆汤配烤花耶菜

慢炖印度黑豆汤配烤花耶菜

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 16sa
4 人份

Malzemeler

印度黑豆汤
  • 印度黑豆 (urad dahl)
    200 克
    200 克 干燥红豆, (urad dahl)
  • 浸泡用
  • 20 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 切片
    20 克
  • 黄洋葱 切角后切块
    170 克
  • 番茄泥
    20 克
  • 牛奶
    400 克
  • 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 孜然粉
    2 茶匙
  • 辣椒粉
    1 茶匙
  • 罐装番茄碎
    400 克
  • 现磨黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 黄油
    30 克
烤花耶菜
  • 白花椰菜 切朵
    600 克
  • 30 克
  • 孜然籽
    2 茶匙
  • 姜黄粉
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 稀奶油 装饰用
  • 新鲜香菜叶 装饰用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 335 mg
Protein 25 g
Kalori 2523 kJ / 603 kcal
Yağ 35 g
Lif 22.1 g
Doymuş Yağ 14 g
Karbonhidrat 35 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...