Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Marsala secco
- 60 g di vino bianco, secco
- 120 g di zucchero
- 6 tuorli d'uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15min
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45min
Mousse al cioccolato
3h 20min
Zabaione
15min
Salsa olandese
Değerlendirme yok
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2u. 20min
Vitello tonnato
25h 30min
Fonduta di formaggio
20min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Crema inglese
10min
Salsa olandese
30min
Purea di patate
45min