Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Profiteroles en pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre (10 g)
- 120 g de farine
- 3 œufs (moyens)
Sauce au chocolat et finition
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- crème glacée, vanille, faite maison ou achetée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dessert glacé estival
4 godz. 50 min
Génoise
1h 50min
Glace au jogourt et à la mangue
Değerlendirme yok
Croissants aux noisettes
1 Std. 40 Min
Macarons lapins de Pâques
48 godz.
Dacquoise praliné au chocolat
1h 5min
Glace à la noisette
5h 20min
Tartelettes aux fraises
1 Std. 15 Min
Vinaigrette balsamique aux myrtilles
5min
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Coulis de framboises
10min
Glace vanille au caramel salé
14h