
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Garniture à la viande de bœuf
- 40 g d'huile d'olive
- 600 g de viande de bœuf, désossée coupée en dés (2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 150 g d'oignons coupés en deux
- 150 g de poireaux coupés en rondelles
- 15 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 330 g de bière brune
- 1 branche de thym, frais effeuillé
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
-
½
c. à café de fond de viande maison
veya ½ cube cube de bouillon de boeuf (pour 0,5 l)
Pâte et finition
- 150 g de farine de blé
- 65 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf battu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 647 kcal / 2711 kJ
- Protein
- 39 g
- Yağ
- 35 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Lif
- 3.3 g