Cihazlar ve Aksesuarlar
关西煮鱼
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
姜2 片
-
味醂30 克
-
红鲷鱼鱼排 切5×5厘米,焯水洗净备用180 克
-
日式浓口酱油1 茶匙
-
日本清酒120 克
-
糖2 茶匙
-
刀豆 切5厘米段50 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
458.5 mg
Protein
19.7 g
Kalori
1175.5 kJ /
281 kcal
Yağ
6.3 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
22.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
日式炖煮
10 Tarif
Çin
Çin