Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 échalote (env. 30 g)
- 40 g de beurre, en morceaux
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 60 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
veya 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
-
Basiques - Plats traditionnels 12 Tarif, Fransa
-
Choix des portions - Best of 100 Tarif, Fransa
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İsviçre
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İspanya
-
Ma Cuisine 196 Tarif, Benelüks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, İsviçre
-
Ma cuisine au quotidien 196 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, Kanada
Alternatif tarifler
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Crème fouettée
10 min
Risotto aux morilles
45min
Soufflé au fromage express
50 min
Risotto aux cèpes
30min
Chili con carne
1h 15min
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Riz à la tomate
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Velouté de potiron et crevette
35min