
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 277 kcal / 1158 kJ
- Protein
- 16 g
- Yağ
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Lif
- 3.9 g