Nigiri
TM6 TM5

Nigiri

2.9 ( 14 değerlendirme )

Malzemeler

Blumenkohl-Sushi-Reis

  • 400 g Blumenkohlröschen
  • 1000 g Wasser
  • 160 g Jasminreis
  • 5 g Zucker
  • 15 g Reisessig
  • ¼ TL Salz

Füllung und Fertigstellung

  • 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
  • 100 g Thunfisch, frisch in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
  • 2 Nori-Blätter längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
277 kcal / 1158 kJ
Protein
16 g
Yağ
7 g
Karbonhidrat
35 g
Lif
3.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler