Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1158 kJ / 277 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geflügelleberkäse
14ωρ. 15 λεπτ.
Ananas-Eistee-Bowle
3h
Sesam Roll
1u.
Veggie-Maki
1u.
Mini-Burger
3h
Fisch in chinesischer Sauerkrautsuppe (酸菜鱼)
40min
Schwarze Linguine
45 min
Honigmelonen-Eis
10h 10min
Cookie Dough Cups
1h 10min
Pulpo
2u.
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1u.