Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 24 个 新鲜青口,洗净 ,小型的
- 300 克 新鲜的虾
- 200 克 鱿鱼 ,切圈
- 100 克 带子
- 100 克 蟹肉 ,熟的
- 50 克 青柠汁
- 40 克 鱼露
- 20 克 糖
- 15 克 新鲜红辣椒
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 红葱头
- 40 克 葱
- 无盐烤花生 ,装饰用
- 樱桃番茄 ,一切二,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 969.8 kJ / 232 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 20.4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1302.4 mg