Cihazlar ve Aksesuarlar
泰式青蟹
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
油50 克
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头4 瓣
-
新鲜红辣椒 去籽,切块1 支
-
姜 切块30 克
-
白葡萄酒30 克
-
鸡高汤180 克
-
番茄酱50 克
-
酱油20 克
-
鱼露30 克
-
青蟹 洗净切块(约600克)2 个
-
蛋1 颗
-
玉米淀粉1 汤匙
-
青柠汁 适量,依个人口味调整
-
新鲜香菜叶 适量,装饰用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1257.4 mg
Protein
15.5 g
Kalori
1026.3 kJ /
245.5 kcal
Yağ
16 g
Lif
0.8 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
东南亚风味在家做
10 Tarif
Çin
Çin