Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Risotto milanese
30 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Risotto
30 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Bündner Capuns
35 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min