
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g oleju
- 200 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 350 g wody, plus 3 łyżeczki
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 25 g masła
-
½ - ¾
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM (patrz wariant)
veya ½ - ¾ kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszonej - 2 ziarna ziela angielskiego
- 1 liść laurowy, suszony
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 łyżeczki skrobi ziemniaczanej
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 803.9 kJ / 192 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 18.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 691.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sos soubise
30min
Sos pieczarkowy
40min
Szybki sos beszamelowy
10min
Sos szpinakowo-śmietanowy
30min
Sos koperkowy
15 Min
Pulpety wieprzowe w sosie porowym (z osłoną noża miksującego)
1h 30min
Sos maltański
10min
Szary sos polski
10min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15 Min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15 Min
Beszamel – 1100 ml
15 Min
Sos pomidorowy Aurora
20min