Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g di latte
- 10 g di zucchero
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 uova
-
100
g di lardo di maiale macinato
veya 100 g di grasso di prosciutto macinato - 600 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 10 g di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1779.4 kJ / 425 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 56.1 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 45.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane di patate
3 Std.
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Pane al rosmarino e salvia
18 godz.
Coda di rospo all'andouille
1 Std. 20 Min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.
Pane alla birra
4h 55 min.
Lievito madre
72 godz. 15 min