Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (isteğe bağlı)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 203.6 mg
Alternatif tarifler
New York cheesecake
6h 30min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2h
Victoria Sponge cake
1h 30min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Omini di pan di zenzero
2 Std. 5 Min
Pavlova
2h 45min
Cupcake mimosa all'arancia
1h 5min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Apple pie
1 Std. 20 Min