Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 250 g leite
- 50 g manteiga
- 50 g açúcar
- 1 c. chá de sal
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
Recheio
- 150 g fiambre
- 100 g queijo flamengo
- Manteiga amolecida q.b. p/ pincelar
- 6 fatias de presunto
- 50 g alcaparras escorridas
- 1 tomate cortado em rodelas
- 1 ovo batido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1809.5 kJ / 432.5 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 56.1 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1084.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clericot
Değerlendirme yok
Rolos primavera com legumes - TM6
1h
Doce de ruibarbo
50 min
Pão de festival jamaicano
1 Std. 10 Min
Caracóis de sementes de papoila
Değerlendirme yok
Pão sírio
1 Std. 5 Min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Pita com salada de ovos de codorniz e bacon e húmus de abacate
2 Std.
Crepes de frango com milho
1h 15min
Canja de noodles
40min
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min