清蒸鱼佐综合蔬菜

清蒸鱼佐综合蔬菜

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 人份

Malzemeler

  • 特级初榨橄榄油
    80 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 柠檬 有机优选,刨出皮屑和挤出汁液
    1 - 2 粒
  • 比目鱼排 (每片约120-200克)
    4 片
    4 片 白鱼片, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)
  • 淡色综合蔬菜 (如:红萝卜、西葫芦、西芹根、芜菁),切块
    200 克
  • 平叶欧芹 只取叶片
    6 小支
  • 500 克
  • 马铃薯 去皮,切片(3公分)
    400 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 30 g
Kalori 1693 kJ / 404 kcal
Yağ 23 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 19 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...