Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino fresco o secco
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
600
g di seppie fresche
veya 600 g di seppioline decongelate - 50 g di vino bianco secco
- 2 cucchiaini di sale
- 300 g di pisellini surgelati
-
200
g di polpa di pomodoro
veya 200 g di passata di pomodoro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 12.1 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anelli di totano in umido
30min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Seppie in zimino
40min
Roastbeef
55min
Polpetti affogati
45min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Moscardini al limone
30min