
Cihazlar ve Aksesuarlar
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 35 dk
2 Portionen
Malzemeler
-
Wasser zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel1850 g
-
Randen, gekocht in dünnen Scheiben (2 mm)200 - 250 g
-
Orangensaft40 g
-
Apfelessig10 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz¾ TL
-
Seehecht-Medaillons 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)4
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Thymianblätter, frisch1 EL
-
Ascorbinsäure1 gestr. TL
-
Rucola, Blatt100 g
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Kalori
397 kcal /
1664.5 kJ
Protein
38 g
Yağ
22 g
Karbonhidrat
13 g
Lif
3.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Sous-vide-Garen im Gareinsatz
10 Tarif
İsviçre
İsviçre