Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Misosuppe mit Gemüse
40 dk
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 dk
Gemüsecurry
1sa
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1 godz. 30 min
Guacamole
5 menit
Amarettini-Parfait
5hod. 50min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1sa
Gazpacho
1h 15min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 dk
Blaubeer-Glace-Schaum
10 Min