Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsereis mit Fleisch
50 min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40min
Avocado-Zitronen-Creme
20 Min
Drei-Gänge-Menü für zwei in 30 Minuten
1h 15min
Russischer Salat
1h 15min
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 min
Chili con Carne
40min
Portugiesische Crème brûlée
25min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55 min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min