Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5 dk
Gemüsereis mit Fleisch
50 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1hod.
Bunte Gemüseplatte
45 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 Min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Peperoni-Vinaigrette
5 dk
Austernpilze mit Peperoni
25 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Lammragout
1 godz. 45 min
Rindsstroganoff
45 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min