Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 1 huevo
- 20 g de harina de repostería
- 20 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
Brioche
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 2 cucharadas de ron dorado
- 150 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 3 yemas de huevo
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 50 g de almendra molida
- 1 huevo batido (para pintar)
- 1 - 2 cucharadas de jalea de manzana (para pintar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Marquesas
30 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3u.
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4óra 20p
Kugelhopf alsaciano
4h
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Cubiletes (Asturias)
1u. 50min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2h 20 min
Cocoles de anís
1u. 50min
Stollen
2h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4hod. 10min
Kringle Estonia
1h 40min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2h 20 min