Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
veya 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min
Dinkelbrot
1h 30min
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Reis-Mischbrot
1 Std. 45 Min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1h 30min
Dinkel-Hafer-Brot
1h 10min
Brötchen
2 Std.
Dinkelkeimbrot
72h
Toastbrot
3ωρ.
Mais-Buchweizen-Brot
1h 30min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h