Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 170 g Tapioka (Perlen)
- 100 g Klebreis
- 170 g Naturreis
- 300 g Milch
- 35 g Olivenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Apfelessig
- 1 TL Backpulver
- 1 EL Pizzagewürz
- 1 - 1 ½ TL Salz
-
1
geh. TL Johannisbrotkernmehl
veya 1 geh. TL Guarkernmehl (z.B. Biobin)
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 250 g Suppengemüse, in Stücken (z.B. Möhre, Sellerie, Porree)
- 30 g Butter
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- 300 g Erbsen, frisch oder TK
- 200 g gekochter Schinken, in Streifen
- 200 g Gouda, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3400 kJ / 812 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 7.1 g
Alternatif tarifler
Mais-Buchweizen-Brot
1sa 30 dk
Buchweizencrêpes mit Camembert
1h 25min
Toastbrot
3 Std.
Vollkornbrot
4 godz.
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Amaranth-Knäckebrot
50min
Mais-Muffins
50min
Maisspätzle
15 min
Marmorkuchen (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Reis-Mischbrot
1sa 45 dk
Pizza mit Kartoffelteig
8u.
Glutenfreie Brötchen
1h