Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons

Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons

4.5 93 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 13sa 30 dk
4 portions

Malzemeler

La veille
  • 1750 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type conchiglioni (grosses pâtes italiennes en forme de coquillage)
  • 150 g de lardons fumés
  • 2 filet d'huile d'olive
  • 300 g de champignons surgelés en mélange
  • 2 échalotes pelées et coupées en quatre
  • 1 c. à soupe bombée de miel
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 180 g de fromage type mont-d'or, coupé en dés

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 26 g
Kalori 2942 kJ / 703 kcal
Yağ 44 g
Karbonhidrat 49 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...