Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung:
- Butter zum Einfetten
- 1 altbackenes Brötchen (ca. 50 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Speckwürfel
- 500 g Sauerkraut
- 540 g Wasser
- Salz nach Geschmack
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2905 kJ / 695 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 8.9 g
Alternatif tarifler
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Semmelknödel
50min
Spätzle
30 min
Rohrnudeln
1hod. 50min
Schupfnudeln mit Sauerkraut
50min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1hod.
Linsen, Spätzle und Würstchen
45min
Kas-Press-Knödel
45min
Brezelgugelhupf
1h 10 min
Grießnockerl
30 min