Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 3 - 4 peperoncini, secchi, rossi
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di cosciotto d'agnello, disossato, a cubetti (4 cm)
- 1 cucchiaino di curcuma, in polvere, secca
- 1 cucchiaio di garam masala
- 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di brodo vegetale
- 400 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 250 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 4 rametti di aneto fresco, le foglie lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2021 kJ / 482 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Coq au vin
2 Std.
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Değerlendirme yok
Yogurt fresco
11h 10min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3hod.
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Mojito
10min
Dado di pesce
Değerlendirme yok
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Salsa olandese
15 Min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min