Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 34.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Colomba salata
3h 10min
Dessert ai frutti di bosco
10min
Danish layer cake
4 godz.
Bignè al tiramisù
4 godz.
Cestino centrotavola
5h
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Ravioli lucani
1 Std.
Colomba cioccocaffè
1h 10min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Tortini di cioccolato all'olio e crema inglese (per 2 persone) (senza glutine)
50min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1 Std. 20 Min
Focaccine all'origano (TM6)
3h 45min