Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 34.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3h
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 Min
Torta multistrato al pan di zenzero
28 godz. 50 min
Fruit punch
10 min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Tiramisù da bere
10 min
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Segreto federiciano
2 godz. 30 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3 Std. 30 Min