Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Préparation
- 30 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais, (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Salade de carottes
15min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Hot-dogs grillés
2h
Cuchaule
2 godz. 30 min
Caramels à la crème
2h
Rösti bernois
40min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Hamburger et coleslaw
40min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Tresse bernoise
1h 45min
Papet vaudois
55min