Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Préparation
- 30 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais, (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Focaccia au romarin
2h 30min
Pain tessinois
1h 50min
Läckerli de Bâle
1 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Séré aux herbes
10 Min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 Min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Sauce à salade à la française
20 Min
Bricelets
2h 30min
Bâtonnets aux noisettes
1h 50min