Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Préparation
- 30 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais, (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Séré aux herbes
10min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Fondue au fromage moitié-moitié
20min
Spätzlis à la grisonne
45 Min
Rösti bernois
40 Min
Papet vaudois
55 min
Beurre aux herbes
5 min
French dressing raffiné
15min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30min
Gâteau du Vully
2h 30min