Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
TM6 TM5

Sauerteigpizza mit Porree und Coppa

4.6 ( 75 değerlendirme )

Malzemeler

Teig

  • 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 200 g Roggenmehl Type 1150
  • 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
  • 15 g frische Hefe
  • 2 TL Salz
  • 300 g Wasser
  • 10 g Balsamico, dunkel

Belag und Fertigstellung

  • 50 g Cheddar in Stücken (2 cm)
  • 400 g Crème fraîche
  • 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
  • ¾ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 220 g Porree in Ringen (5 mm)
  • 100 g Coppa in Scheiben

Besin Değeri
şuna göre 1 Stück
Kalori
451 kcal / 1890 kJ
Protein
14 g
Yağ
21 g
Karbonhidrat
51 g
Lif
4.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler