Sauerteigpizza mit Porree und Coppa

Sauerteigpizza mit Porree und Coppa

4.6 80 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
8 Stücke

Malzemeler

Teig
  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Roggenmehl Type 1150
    200 g
  • Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
    2 geh. TL
  • frische Hefe
    15 g
  • Salz
    2 TL
  • Wasser
    300 g
  • Balsamico, dunkel
    10 g
Belag und Fertigstellung
  • Cheddar in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Crème fraîche
    400 g
  • Zitronensaft
    4 - 5 Spritzer
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Porree in Ringen (5 mm)
    220 g
  • Coppa in Scheiben
    100 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 14 g
Kalori 1890 kJ / 451 kcal
Yağ 21 g
Lif 4.7 g
Karbonhidrat 51 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...