Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza für Hungrige
1 godz. 30 min
Hafer-Körner-Brot
11 Std. 40 Min
Wirsing-Dinnete
2 godz.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Bärlauch-Fougasse
2 Std. 20 Min
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76 Std.
Baguette Rustica
4h 20min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 godz.
Spinat-Grieß-Serviettenknödel
1 godz. 10 min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min