Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z.B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 300 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
Belag und Fertigstellung
- 50 g Cheddar, in Stücken (2 cm)
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 220 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 100 g Coppa, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 godz. 15 min
Pizza mit Bohnen und Schinken
2h
Weinknorzen (Weinreben)
17sa 35 dk
Erdäpfelpolster
14sa 40 dk
Wirsing-Dinnete
2h
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24h
Napa Kimchi
15 godz.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45 min
Dinkel-Wolke
16 Std. 30 Min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 godz. 40 min