Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 50 g Wasser, eiskalt
Belag
- 600 g Pfirsiche, halbiert, entsteint
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Schmand
- 100 g Magerquark
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 80 g Aprikosenkonfitüre
- 1 EL Puderzucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1860 kJ / 444 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
1h 50min
Pflaumen-Sandkuchen
1h 40min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3h
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Mandelkuchen
1 Std. 20 Min
Lombardische Aprikosentarte
1 Std. 15 Min
Aprikosen-Tarte
4h
Aprikosen-Tartelettes
3h
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 Std. 20 Min
Pflaumen-Birnen-Tarte
1h